Toneelschuur Producties

Oprolbanner

Bulletin

Bulletin #1
Een krant ter aankondiging van de nieuwe producties in het najaar van 2009.

In dit bulletin wordt een stapje verder gegaan in de onderstrepingen van de bestaande visuele identiteit. Elke voorstelling in de krant krijgt namelijk zijn eigen (soms bonte) onderstreping en daarmee zijn eigen sfeer. Deze onderlijningen in combinatie met paginagrootte quotes vormen begeven zich op het snijvlak tussen typografie en illustratie.

T-shirts

T-shirts voor de Toneelschuur Producties crew.

Publicatie

Jaarlijks biedt Toneelschuur Producties een selecte groep theatermakers (regisseurs, vormgevers, acteurs en schrijvers) de mogelijkheid hun artistieke talent in een traject op maat verder te ontwikkelen. Speciale aandacht is er voor jonge regisseurs die voorstellingen voor de grote zaal willen maken. De producties zijn divers en verrassend, met kwaliteit en professionaliteit als uitgangspunt. Niet het artistieke traject van Toneelschuur Producties, maar de ontwikkeling van de afzonderlijke makers staat centraal. Maar de grote samenhangende verbanden en resultaten van het productiewerk zijn echter altijd meer dan de optelsom van individuele producties.

Deze grotere samenhangende verbanden waren echter nog nooit concreet op papier gezet. Althans, niet voor een groter bereik dan in de Toneelschuur zelf.

De publicatie voor Toneelschuur Producties biedt voor het eerst dit overzicht. Door het boek loopt een theatrale lijn van licht en donker, als ware de gordijnen in het theater openen en sluiten. Een spel met licht en donker. Elk hoofdstuk opent in een andere layout maar in zijn totaliteit vormt de publicatie één geheel dat laat zien waar Toneelschuur Producties voor staat.

Jaarprogramma 2007/2008

Het jaarprogramma 2007/2008.

Jaarprogramma 2006/2007

Het jaarprogramma 2006/2007.